.

.

Anvazise китка гривна керамична котка декор малък звънец ръчно направен регулируем декоративен украсен темперамент сплетени въжета за въжета струнна гривна за ежедн?

Anvazise китка гривна керамична котка декор малък звънец ръчно направен регулируем декоративен украсен темперамент сплетени въжета за въжета струнна гривна за ежедневен живот синьо

BGN 0.67

Сума
Продуктът е наличен

той е подходящ за почивка, работа, ежедневие, запознанства и т Обиколката на този продукт е 20 см . тя е конструирана от въже Материал . Пакетът включва : 1 x гривна, подходяща като подарък, уникалната гривна, която е малка и очарователна, може да бъде изпратена до Приятели и роднини на рождените си дни . Той е конструиран от въжен материал. Обиколката на този продукт е 20 см. Тази гривна, която ще добави аксесоар за бижута от висок клас към вашата празна ръка, се характеризира с изящна изработка, ръчно изтъкана, изтъкана ръка и висулки и ви прави по -модерни и уникални. Той е подходящ за почивка, работа, ежедневие, запознанства и т. и разликата в настройката на екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. Тази гривна, която ще добави аксесоар за бижута от висок клас към вашата празна ръка, се характеризира с изискана изработка, ръчно тъкани и висулки и ви прави по-модерни и уникални . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.Описание : Подходящ като подарък, уникалната гривна, която е малка и очарователна, може да бъде изпратена на приятели и роднини на рождения им ден.

Декларирани свойства

Най-добри сделки