.

.

FSLIVING дървена дръжка висулка светлина с 15 -кратен плъгин димер за превключване кабел макарон жълт абажурен осветителни тела на нордичните минималистични таванско ?

FSLIVING дървена дръжка висулка светлина с 15 -кратен плъгин димер за превключване кабел макарон жълт абажурен осветителни тела на нордичните минималистични таванско помещение за островни крушки не са включени,

BGN 16.99

Сума
Продуктът е наличен

- 1*висяща светлина с кабел за включване/изключване на димер, електрическите компоненти са UL или CE, осигуряващи безопасност и качество Policy ✦return & Reissue Policy : 1. ID : 5 BQNYM0 V845 N За да намерите крушката) ✦Назация : 1. Това позволява максимална гъвкавост за поставянето на димера, където се нуждаете. Подходящ за ресторанти, вход на фоайе, хол, зона за готвене, четене на кът, удобен, прост, лесен за смяна, може да съответства на разнообразен стил на декорация. Всички не дефективни, неповредени, не използвани продукти могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни след получаването на вашия артикул. С UL сертификационен приставка за Dimmable Switch кабел. Специално, където няма кутия за възел на тавана.Сос услуга за продажба : Ние предоставяме безгрижна 3-месечна услуга след продажбата.Ако артикулът е повреден, когато получите, моля, свържете се с нас, ние ще предприемем действия съответно възможно най -скоро. Всички продукти за връщане трябва да са в добро състояние и оригиналния му пакет. Ние предоставяме персонализирани услуги за цвета на кабела (черен, бял, кафяв, полупрозрачен).➤Dimmable и регулируем-Тази висяща лампа Macaron е проектирана с превключвател за дими, превключвателят за затъмняване е близо до края на приставката. 1*Пакет трайни задушени висулки. ➤easy да инсталирате-елате с 15 фута пристав и необходимия висящ хардуер.

Декларирани свойства

Най-добри сделки